[vc_row][vc_column][vc_column_text]clinica-stomatologica-buzau-proteza-elastica-blog[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Pentru cele mai multe persoane ce se luptă cu pierderea dinților, proteza a devenit o alternativă excelentă pentru recuperarea acestora dar și a încrederii de sine!

Dacă înainte proteza dentară trebuia să fie rigidă pentru a fi eficientă, ei bine, noile descoperiri din domeniul stomatologic au inițiat proteza dentară elastică; aceasta fiind cea mai confortabilă pentru pacienti.

Din ce sunt realizate protezele elastice?

Protezele parţiale flexibile sunt fabricate fără structură metalică, dintr-un material termoplastic semicristalin rezistent şi durabil, care se adaptează confortabil la gingiile şi dinţii rămaşi, având o excelentă retenţie. Textura acestuia permite realizarea unor proteze subţiri (grosime de 0,3 mm incomparabilă cu grosimea de 2 mm în caz de proteză acrilică), eliminând atât metalul din componența ei cât și senzaţia neplăcută asociată purtării protezelor dentare. Materialul este uşor de utilizat datorită unui sistem simplu prin injecţie.

Protezele elastice sau protezele flexibile sunt realizate din materiale termoplastice care nu conțin monomeri toxici pentru organism. NU CONȚIN METAL!

Aceste materiale sunt deja polimerizate și sunt modelate cu ajutorul căldurii. Este mobilă deoarece pacientul are posibilitatea extragerii acesteia din cavitatea bucală atunci când își dorește.

Avantaje:

Permite o mai bună pronunție a cuvintelor

Permite o masticație mai bună

Are o stabilitate bună

Este tolerată de organism, deoarece nu este toxică

Împiedică depunerea tartrului

Este rezistentă în timp

Are o estetică superioară

Cum efectuăm o igiena corectă în condițiile în care suntem purtătorii unei proteze ?

Sub un jet de apă trebuie eliminate resturile de mâncare, însă cu mare atenție!

Protezele dentare se spală cu periuța de dinți și cu o pastă neabrazivă.

Persoanele care aleg proteze elastice trebuie să aibă o igienă orală foarte bună, pentru ca investiția lor să își păstreze calitățile mult timp de acum încolo.

Succesul pe termen lung al protezei depinde de menținerea igienei riguroase. Periajul zilnic al protezei va înlătura resturile alimentare și placa bacteriană și va împiedica pătarea acesteia.

Tu când ai fost ultima dată la medicul stomatolog ?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]20%-discount-proteze-elastice-aprilie[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.