[vc_row][vc_column][vc_column_text]clinica-stomatologica-buzau-sigilarea-dentara[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Pasta de dinţi, aţa dentară, apa de gură fac deja parte din viaţa noastră de zi cu zi, dar fluorul şi sigilările dentare pot fi în continuare considerate cele mai folositoare “unelte” pe care le avem la îndemână pentru prevenirea cariilor dentare. Dentiştii ştiu cât de important este aportul de fluor în menţinerea unei danturi sănătoase. În plus, de mai bine de 30 de ani, sigilările dentare s-au dovedit a fi  o metodă eficientă de protecţie împotriva cariilor.

Medicii dentisti ai clinicii de stomatologie SOLdentaX Buzău recomandă sigilarea dentară atât în cazul danturii temporare, cât și a celei definitive întrucât sănătatea dinților de lapte își va lăsa amprenta și asupra celor permanenți.

O opţiune extrem de eficientă pentru prevenirea cariilor dentare sunt materialele de sigilare. Acestea sunt un strat subţire, din material plastic, aplicat pe suprafeţele de mestecat ale dinţilor – de obicei dinţii din spate (premolarii şi molarii) – pentru a preveni apariţia cariilor dentare. Sigilarea dentară formează o barieră protectoare între smalțul dinților și placa dentară. După tratamentul de sigilare dentară, incidența cariilor scade cu până la 80%, aceasta fiind considerată o metodă ideală de prevenție.

Clinica de stomatologie SOLdentaX Buzău recomandă urmarea unui control la fiecare 4 luni în cazul copiilor, deoarece pe această cale pot fi prevenite o mulțime de posibile afecțiuni, se verifică stadiul sigiliului și dacă dinții sunt protejați de carii și infecții.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.