Bună ziua,

Vă aflați pe această pagină, pentru că este (probabil) prima dată când ne vizitați.

Noi ne numim SOLdentaX Buzău. O clinică stomatologică ce are în componență 3 medici stomatologici specializați: Dr. Silviana SOCI, Dr. Oana FRĂȚILĂ și Dr. Lucian ȘERPESCU.

Clinica noastră stomatologică aplică o stomatologie modernă.

Tratamente moderne, aparatură modernă, abordare modernă. Am reușit să dovedim pacienților ce ne-au călcat pragul până acum, că, stomatologia nu înseamnă durere și mai ales, vizita la stomatolog nu înseamnă DOAR extracții.

Dacă sunteți adult și ne vizitați clinica pentru prima dată, trebuie să știți câteva lucruri esențiale:

Trebuie să ne comunicați dacă și de ce afecțiuni suferiți, dacă și ce tratament urmați. În funcție de asta, medicul stomatolog ce se va ocupa de cazul dumneavoastră, va ști exact ce anume trebuie și mai ales ce anume NU TREBUIE să facă.

Să comunicați medicului stomatolog dacă suferiți de alergii și care sunt acestea.

Trebuie să veniți la clinica stomatologică odihnit și să mâncați înainte de vizita la medicul stomatolog. Dacă vizita la medicul stomatolog necesită o anestezie sau dacă vi se va pune un pansament dentar ori veți suferi o extracție, două ore după aceasta nu veți avea voie să mâncați;

Nu consumați alcool sau stupefiante înainte de vizita dumneavoastră.

Vizitele la dentist trebuie făcute în primul rând de natură profilactică. Se știe că este mai ușor să previi decât să tratezi.

Dacă am vorbit despre ADULȚI, acum să trecem și la partea și mai importantă.

PRIMA VIZITĂ A COPIILOR LA STOMATOLOG.

Prima vizită întotdeauna trebuie să fie de natură observativă. Prima vizită la clinica noastră dorim să fie de acomodare cu medicul stomatolog pedodont, să se acomodeze cu cabinetul în sine fără a se interveni efectiv. Dacă încă de la început se dezvoltă o relație bună între medicul pedodont al clinicii stomatologice SOLdentaX, vizitele ulterioare vor avea un impact pozitiv asupra comportamentului celor mici.

Formarea sa ca adult începe din copilărie și în cazul stomatologiei este același lucru. Dacă un copil formează o relație relaxată cu medicul stomatolog încă din copilărie, ca adult, ulterior, nu va exista absolut nici o problemă.

Prima vizită la medicul stomatolog se recomandă la vârsta de 1 an. La această vârstă se poate intui dezvoltarea danturii și se pot face intervenții NEINVAZIVE pentru corecția eventualelor probleme.

NICIODATĂ nu folosiți, dragi părinți, amenintări „cu medicul” sau „cu injecția”. Copii devin cooperanți și reacționează într-un mod pozitiv DOAR în relațiile bazate pe încredere. Dacă medicul stomatolog este transformat în „BAU-BAU”, copilul nu va fi dispus niciodată se coopereze, ceea ce va traumatiza și va face tratamentul mult mai dificil de ambele părți.

Afișați o atitudine pozitivă față de medicul stomatolog. Dacă dumneavoastră, ca și adult, simțiți teamă față de medicul dentist, este important să nu transmiteți acest lucru și copilului.

Programați vizita la medicul stomatolog în cursul dimineții. Copii sunt mai odihniți și mai cooperanți dimineața.

Fiți răbdător, calmați și încurajați copilul în caz că îi este frică.

Evitați să folosiți anumite cuvinte, ca de exemplu: “durere”, “injectie” , “nu te va durea deloc”, “nu-ti face nimic doctorul” etc.

Alegeți cu grijă medicul stomatolog. Este extrem de important ca prima experiență a copilului în cabinetul stomatologic să fie plăcută.

Uitați de falsa premisă că dinții de lapte se schimbă și nu trebuie îngrijiți!

Gândește-te la sănătatea copilului tău și programează cea de-a doua vizită la medicul dentist!

Nu durerea trebuie să vă aducă la noi. Cheia unei danturi sănătoase este PREVENȚIA. Tu când ai fost ultima dată la medicul stomatolog?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.