[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]Profilaxie-clinica-stomatologica-SOLdentaX-Buzau[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Reprezintă prevenirea îmbolnăvirii dentare și a complicațiilor leziunilor deja existente. Profilaxia dentară se realizează atât prin igienizarea profesională (detartraj supra și subgingival cu ultrasunete, Air Flow și periaj profesional) pentru îndepărtarea depozitelor de tartru, cât și prin fluorizare dentară și sigilare a șanțurilor și fosetelor prezente la nivelul molarilor. Servicii oferite de către clinica SOLdentaX la cele mai înalte standarde.

Pacientul trebuie să se prezinte în cabinet din 6 in 6 luni pentru o reevaluare a statusului dentar și pentru controlul plăcii bacteriene. Menținerea unei igienizări complete presupune și o igienă corect efectuată de către pacient și acasă. Vă vom îndruma în ceea ce privește tehnica de periaj, utilizarea unei ape de gură și a firului de mătase interdentar, folosirea periuțelor interdentare și igienizarea lucrarilor fixe și mobile.

Un program complet de preventive presupune:

– alimentație sănătoasă

– periajul dentar efectuat corect (de 2 ori pe zi)

– folosirea firului de mătase interdentar (ață dentară) și a apei de gură

– vizitele periodice la medical dentist (din 6 in 6 luni)[/vc_column_text][/vc_column][vc_column][vc_facebook type=”button_count”][/vc_column][/vc_row]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.