[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Terapia dentară este specialitatea stomatologiei care se ocupă de tratamentul leziunilor carioase și necarioase, cât și de complicațiile acestora:

• abraziuni dentare

• fracturi coronare

• distrofii dentare

Caria dentară reprezintă cea mai frecventă afecțiune a dintelui. Cu cât este depistată mai din timp, cu atât tratamentul la medicul dentist este mai simplu și mai rapid. Tratamentul leziunilor carioase presupune îndepărtarea țesutului (dentină) afectat și reconstrucția finală a dintelui (plombă) cu ajutorul unor material fotopolimerizabile. Cu cât caria este depistată într-o fază timpurie (carie incipientă), cu atât sacrificiul țesutului expus este mai mic, iar vizitele la medicul stomatolog mai scurte. Materialul cel mai des folosit pentru obturațiile coronare este compozitul, compatibil cu țesutul dentar, rezistent în timp și poate fi ales în mai multe nuanțe, în funcție de culoarea dinților.

Utilizarea sistemului de digă asigură o adeziune adecvată obturațiilor coronare, dar și o stabilitate estetică pe termen lung. Tratamentul se poate realiza sub anestezie locală pentru a elimina orice disconfort!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.