Dacă sunteți sau ați fost fumător, beți cafea sau ceai negru, probabil ca nu mai sunteți foarte multumiți de culoarea dinților dumneavoastră și ați dori o schimbare.

Puteti apela la Clinica stomatologică din Buzău SOLdentaX pentru un tratament de albire al dinților iar apoi, mai ales în cazul doamnelor, la bijuteriile dentare care schimbă zâmbetul și întreaga fizionomie.

Fie că este realizată acasă sau în cabinetul medicului dentist, scopul este același; obținerea unui zâmbet mai alb.

Procedura poate fi accelerată atunci când se folosește o lampă specială sau chiar laserul, iar unul dintre cele mai mari avantaje este faptul că nu este nevoie de mai mult de o ședință pentru obținerea unor rezultate grozave. Asadar, efectele vor fi vizibile după cel mult o oră, în timp ce alte soluții presupun câteva săptămâni.

Contraindicaţii:

  • femeile gravide sau cele care alăptează. Nu există informaţii că afectează, dar nici nu s-au facut teste pe aceste persone;
  • copiii până la vârsta de 14 ani.
  • persoane care au numai restaurări protetice în zona frontală şi laterală.
  • nu se albesc molarii de minte.
  • persoanele care au afecţiuni active (carii, gangrene, canale deschise, dinţi mobili, etc.) trebuie să consulte înainte medicul stomatolog şi să rezolve în faza provizorie aceste afecţiuni; adică: extracţii, tratamente pe canale cu sigilarea lor, obturaţii cu pansamente provizorii etc.